A Telekom Electronic Beats bemutatja: Billie Eilish élőben

A Deutsche Telekom a Telekom Electronic Beats programja keretében újra együttműködik a Grammy- és Oscar-díjas Billie Eilish-sal, aki 2022. június 1-jén élő koncertet ad Németországban, a bonni Telekom Fórumban. A Magyar Telekom lehetőséget biztosít, hogy hazai rajongók is kijuthassanak a koncertre, sőt egy exkluzív nyárindító esemény keretében Magyarországra is elhozza a Billie-élményt

Ezen a különleges koncerten Billie – a 21. század egyik legnagyobb sztárja – bátyjával, Finneas-szal lép fel a Deutsche Telekom németországi központjában, ahol a „WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?” c. bemutatkozó, többszörös platinalemezének, valamint legutóbbi listavezető albumának, a ‘Happier Than Ever’-nek a dalait játsszák majd el.

„A fellépés igazán különleges dolog számomra, és az, hogy ennyi idő után újra kapcsolatba kerülhetek európai rajongóimmal, óriási élmény lesz”-  mondja Billie Eilish.


A Magyar Telekom is bekapcsolódik anyavállalata, a Deutsche Telekom és Billie Eilish együttműködésébe. Egyrészt egyedülálló lehetőséget biztosít a magyar rajongóknak, hogy kijuthassanak Billie Eilish június 1-jei, élő koncertjére Bonnba. A játékra a TikTokon lehet jelentkezni egy meghatározott témában elkészített videóval, a pályázat eredményeként pedig 15 szerencsés nyertes vehet részt a koncerten a Telekom jóvoltából. A felhívással kapcsolatban minden részlet megtalálható a Telekom TikTok oldalán közzétett videóban és játékszabályzatban.


Ezen felül a Magyar Telekom a nyár beindításaként mindenki számára elhozza a Billie Eilish koncertélményt. Egy exkluzív stream koncertet szervez június 1-re, Budapest egyik impozánsabb helyszínére és egy vidéki helyszínen egy nyári piknik keretében is lehet majd követni a bonni koncertet.

„Fantasztikus nyárnak nézünk elébe! Rengeteg élménnyel készülünk és ennek csak az első eleme a Billie Eilish koncert. Fontos azonban, hogy a digitális lehetőségek minél több emberhez eljussanak, ezért fejlesztjük folyamatosan a gigaerős optikai hálózatunkat. Így számos olyan hátrányos helyzetű településre is eljutunk és eljutottunk, ahol a digitalizáció megjelenésével kinyílik a világ, mint például Felsőszentiván, ahol Június 1-én ugyancsak élőben streameljük a Billie Eilish koncertet.  – mondta el Szabó Melinda, a Magyar Telekom kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

A budapesti eseményre izgalmas aktivitáson keresztül lehet majd jegyeket nyerni. Érdemes tehát figyelni a Telekom közösségi média oldalait (Facebook, Instagram, TikTok), hiszen a Telekommal idén nyáron számos kihagyhatatlan élményre nyílik majd lehetőség.

__________________________________________________________

A Telekom Electronic Beatsről:

A Telekom Electronic Beats a Deutsche Telekom díjnyertes nemzetközi zenei programja, fókuszában az agilis, újdonságokra nyitott, jövőt fürkésző fiatalokkal. A 2000-ben indított, Európára kiterjedő kezdeményezés számos területet felölel a zenétől a lifestyle-on és a designon át a művészetig és a divatig, illetve az újító technológiai innovációkig, fókuszban a digitális aktivitásokkal és az élő eseményekkel.

https://www.instagram.com/electronicbeats_hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.