Kultúra,  Mozi

Berobbant a mozikba a NYUGATI NYARALÁS (12)

Múlt hét óta látható országszerte a mozikban a Nagykarácsony alkotóinak új vígjátéka, a NYUGATI NYARALÁS (12).

A film rögvest elnyerte a magyar nézők szeretetét: az első hétvégén több mint 22 ezer jegy kelt el rá, amivel elsőséget szerzett a hazai produkciók idei mezőnyében, ráadásul két éve az első magyar film, ami vezetést szerzett a toplistán. S ha ez nem lenne elég bizonyíték a közönség lelkesedésére: a NYUGATI NYARALÁS nyerte el a hétvégén a CineFest Miskolc Nemzetközi Filmfesztivál közönségdíját.

„Ha a közönség szereti a filmed – annál nincs nagyobb boldogság rendezőként. Mi Tiszeker Dániel alkotótársammal a szívvel teli történetekben hiszünk. Amikben magunkra ismerhetünk, de sokat nevethetünk is. Nagyon örülünk, hogy a Nyugati nyaralás főszereplő családját ilyen gyorsan megszerették a magyar nézők!” – kommentálta az eredményeket Lévai Balázs társrendező.

A NYUGATI NYARALÁSt több mint 80 mozi vetíti, s a következő hetekben több városban is közönségtalálkozó keretén belül kérdezhetik a vetítés után az alkotókat, szereplőket a nézők, úgymint Szentendrén, Szombathelyen, Zalaegerszegen, Kecskeméten, Veszprémben, Szegeden, Székesfehérváron, Sopronban, Győrben, Debrecenben és Miskolcon.

A NYUGATI NYARALÁS forgalmazója a Forum Hungary.

Oszd meg ha tetszett