Gasztronómia

MEGÚJUL A BORHÁLÓ

Magyarország legnagyobb boros franchise-hálózata arculatváltáson esik át.

A cég exkluzívan készített és forgalmazott borokkal erősít a prémiumszegmensben.

Gasztronómia

FRÖCCSBEN A ROZÉ, PRÉMIUMBORKÉNT A FEHÉR TAROL A FESZTIVÁLOKON

A Borháló idén negyedik éve felel a nagy nyári fesztiválok – a Volt, a Balaton Sound, a Sziget, a B.my.Lake és a Strand Fesztivál – alap- és prémiumbor-kínálatáért a vendéglátó egységek kizárólagos beszállítójaként. A cég a fogyási adatokból kiindulva folyamatosan monitorozza a fesztiválozók fogyasztási szokásait.

Gasztronómia

“SZERENCSE TARSOLY” LETT AZ ÉV KENYERE

A Magyar Pékszövetség 2019-es kenyérversenyét a Pedró Pékség nyerte, a Szerencse Tarsoly minden tekintetben méltó arra, hogy augusztus 20-án az ünnepi asztalra kerüljön.