BAR SHOW ÚJ IDŐPONT: 2020. május 17.

Bar Show Budapest 2020 IDŐPONTVÁLTOZÁS! ÚJ IDŐPONT: 2020. május 17.

Bizonyára ti is figyelemmel kíséritek a környező országokat és hazánkat érintő koronavírussal kapcsolatos híreket.

Jelen helyzetben, a vírus terjedésének európai és hazai vonatkozásai és fejleményei alapján, az utazási korlátozások és a várható további hatósági intézkedések miatt lépéskényszerbe kerültünk, és a rendezvény nemzetközi kitettségének okán meg kellett fontolnunk a rendezvény elhalasztását.

A Bar Show felelős szervezőjeként fontos számunkra, hogy vigyázzunk mind kiállítói partnereink, mind vendégeink egészségére, biztonságára.

Azt szeretnénk, ha az eseményt nyugodt, zavartalan környezetben rendezhetnénk meg, amelyen mind kiállítói és közreműködői partnereink, mind vendégeink önfeledten élvezhetnék hazánk legnagyobb bárkulturális eseményét.

Ezért a – a Magyar Bartender Szövetséggel és a helyszínt biztosító Hotel InterContinentallal egyeztetve – azt a döntést hoztuk, hogy a

Bar Show Budapest 2020 rendezvényünket ÚJ IDŐPONTBAN, 2020. május 17-én tartjuk meg,

ha az akkori körülmények és hatósági intézkedések ezt lehetővé teszik, bízva abban, hogy addigra a vírus körüli helyzet normalizálódik.

Természetesen a programok nem változnak, a szervezési feladatok továbbra is folytatódnak az új időpont tekintetében.

A már korábban megvásárolt belépőjegyek a május 17-i dátumra is érvényesek.

Bízunk benne, hogy megértitek, és egyetértetek döntésünkkel!

Időpontváltozás: https://www.whiskynet.hu/iii_bar_show_-_2020_aprilis_05_-_standard_belepo_5511?keyword=bar

Május 17-én elöntik Budapestet a jobbnál jobb koktélok

2020. május 17-én rendezik meg a III. Bar Show-t Budapesten, a InterContinental Hotelben. A rendezők a szakértőkön túl várják a nemes párlatok és koktélok iránt érdeklődő nagyközönséget is.

A budapesti vendéglátás és bárszakma lendületes fejlődésének és népszerűség-növekedésének köszönhetően, Berlin, Prága, Oslo és Athén után Budapesten harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Bar Show: az esemény egy modern és progresszív bárkulturális seregszemle, amely összehozza a bárélet szakmai szereplőit, valamint a bárok világa és kifinomult italkultúrája iránt érdeklődő műkedvelőket.

Minden, ami bár!

Tökéletes találkozópont ez a professzionális bartenderek, italgasztronómiában jártas fogyasztók, a vendéglátóipar, valamint a turizmus szakembereinek, hiszen a több, mint 30 kiállító között minden jelentősebb hazai italforgalmazó képviselteti magát az ismert márkákkal (pl. Diplomático rum, Plantation rum, Jim Beam, Jack Daniels, Bombay Sapphire, stb).

A III. Bar Show Budapest nem titkolt célja, hogy a rendezvény lehetőséget adjon az érdeklődőknek a bár- és italkultúrában való tájékozódásra és fejlődésre. A rendezvényen a bárélettel és bárkultúrával kapcsolatos minden információ és know how tetten érhető.

Hat európai szinten ismert vendégbár gondoskodik arról, hogy a rendezvény epicentrumában a koktélok és párlatok színes világát kedvelő lendületes, aktív kikapcsolódást kereső érdeklődők is megtalálják és kóstolhassák kedvenc italaikat.

Színes programok, nem csak a szakmának

 A színes program 14:00 és 21:00 óra között zajlik majd az InterContinental Hotel különböző helyszínein, ahol a nemes párlatoké (whisky, gin, rum, vodka, stb.) és koktéloké lesz a főszerep.

A kóstolás mellett a nyílt előadásokon természetesen ismeretbővítésre is lesz alkalom (pl. molekuláris mixológia), illetve a zárt Masterclassokon (pl. Vladimir Nikolaev: Highballization) különleges italokat, érdekes sztorikat ismerhetnek meg az érdeklődők.

Programok, bajnokságok és díjak

A szervezők a III. Bar Show keretén belül rendezik meg a Koktél Magyar Bajnokságot, valamint a Flair Magyar Bajnokságot is.

A szakmai szemináriumokon népszerű hazai és külföldi előadók segítenek eligazodni a bárélet világáról.

A résztvevők a helyszínen egy igazi „díjesőt” is átélhetnek, hiszen a szakmai zsűri a Bar Show-n nyújt át rangos díjakat az alábbi kategóriákban:

Az Év Bárja
Az Év Új Bárja
Az Év Vidéki Bárja
Az Év Bartnedere
Bárszakmai Életműdíj

Belépőjegy ára:

A rendezvényre a standard belépő elővételi ára 7.000 Ft

A rendezvény helyszínén a belépő ára 8000,- Ft.

A belépőjegy tartalmazza:

1 fő részére belépő a Bar Show rendezvényre

4 db 500 Ft értékű italkupon

Ingyenes részvétel a szakmai előadásokon,

kivéve a Masterclass kóstolószemináriumokon, amelyekre helyszíni Masterclass-jegyvásárlás szükséges

Szállítópartnerünk: Főtaxi

A rendezvény zártkörű. A helyszín korlátozott kapacitása miatt, ha az előzetesen meghirdetett belépőjegyek elkeltek, további érdeklődőket már nem tudunk fogadni!

A Bar Show-val kapcsolatos aktuális hírekről és részletes információkról (a programokról, a kiállítókról, stb.) a Bar Show hivatalos honlapján lehet tájékozódni:
http://bar-show.hu/

Oszd meg ha tetszett
0
Kategória: Gasztronómia

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük