Gasztronómia,  Hírek

Jön az első Rum Show

A nagysikerű Whisky Show és Bar Show után 2022. szeptember 3-án startol a Rum Show is. Remélhetőleg, idővel a Rum Show is olyan hagyománnyá válik, mint nagyobb “testvérei”.

Számos sikeres Whisky Show és jó néhány Bar Show után a szervezők egy fokkal magasabbra tették a lécet, mert úgy látták, hogy elérkezett az idő arra, hogy elhozzák számunkra Budapest első Rum Show-ját, amelynek szintén a WhiskyNet a házigazdája.
A rum, mint italkategória az utóbbi időben komoly rangot vívott ki magának nemcsak a nemzetközi színtéren, hanem hazánkban is. Jó látni, hogy egyre többen érdeklődnek a kifinomult rumok iránt, egyre nagyobb az igény a gasztronómiai helyszíneken is a minőségi rumokra.

RUM SHOW 2022

Időpont: 2022. szeptember 3. (szombat)

Nyitvatartás: 17:00-22:00 (last dram: 21:30)

Helyszín: Société Budapest (Budapest, Sas utca 15., 1051)

Belépőjegy: 7000 Ft (tartalmaz 1 db kóstolópoharat és 2 db kóstolókupont)

Kóstolókupon: 1000 Ft (a helyszínen megvásárolható)

JEGYVÁSÁRLÁSHOZ KATTINTS IDE

Société Budapest: ahol szeptember elején a rumkultúra kedvelői találkoznak

A belváros szívében álló Bazilikától mindössze néhány lépésnyire található Société Budapest egy különleges helyszín, egy olyan rendezvényközpont, ahol exkluzív környezetben találkozhatnak a minőségi rumok kedvelői és rajongói, ahol elegáns, kulturált légkörben kedvükre beszélgethetnek és tapasztalatot cserélhetnek kedvenc italukról.

Rum Show és 15. Születésnap

Az első Rum Show újabb mérföldkőnek számít a WhiskyNet történetében, amit azzal fokoznak, hogy a rendezvényen ünnepelik a WhiskyNet fennállásának 15. évfordulóját, így még eggyel több indok, hogy ott legyél, és koccints velünk a kedvenc rumoddal.

Mintegy 20 standon kóstolhatod a világmárkák legjobb rumjait

A Rum Show-n több világmárka képviselteti magát, elég csak a Diplomático vagy a Plantation rumot megemlíteni. Terveik szerint körülbelül 20 standnál lehet angol, francia és spanyol stílusú rumokkal ismerkedni és azokat megkóstolni. A WhiskyNet saját standjánál – a rumokon kívül – néhány különleges whisky is tesztelhető.

Oszd meg ha tetszett