Gyereknap az Operaházban!

Családi programot keres hétvégére? Nincs még terve az idei gyereknapra? Jöjjön a család apraja-nagyja a Mesélő muzsika zárókoncertjére és éljék át együtt ezeket a csodás zenei pillanatokat! 

A Filharmónia Magyarország családi hangversenybérletének sorozata generációkkal ismertette és szerettette meg a klasszikuszenét. A mai napig a legmagasabb színvonalú „tanulást” és kikapcsolódást jelenti az egész család számára. Szerintem ez azért nem kell, mert az előző mondatban benne van, hogy az egész család számára, így őket is beleértve.

A madarak éneke, a dongó zümmögése, az esőcsepp kopogása… A zajok, a hangok hozzátartoznak a hétköznapi életünkhöz akkor is, ha általában „tudat alatt” dolgoznak bennünk. A különféle hanghatások között vannak kifejezetten kellemetlenek, nyugtalanítók, de olyanok is – például a dallamok –, amelyek nyugalommal vagy éppen jókedvvel, energiával töltenek fel bennünket. 

Május 28-án két időpontban várjuk a családokat, kicsiket és nagyokat a Magyar Állami Operaház csodásan felújított termébe, ahol a Szent István Filharmonikusokkal, Ménesi Gergely vezényletével, valamint Lakner Tamás moderálásával megidézzük a mindennapok hangzó világát. 

Éljenek a gyerekek, szóljon május utolsó hétvégéje a legkisebbekről!

Jegyek válthatók a Filharmónia Magyarország budapesti irodájában (1143 Budapest, Szobránc u. 6-8. III. emelet, +36 30 677 9527; budapest@filharmonia.hu), a www.jegymester.hu oldalon, az ismert jegyirodákban és koncert előtt a helyszínen.

Ajánlott cikkek