Katonadolog (12)

KATONADOLOG (12) 

A film hossza: 100 perc 

RENDEZŐ – REID CAROLIN, CHANNING TATUM 

FORGATÓKÖNYVÍRÓ – REID CAROLIN 

OPERATŐR – NEWTON THOMAS SIGEL 

PRODUCER – BETSY DANBURY 

TÁRSPRODUCER – GARRET LEVITZ

Az akaratuk ellenére párba állított egykori elit gyalogos katona, JACKSON BRIGGS (Channing Tatum) és LULU (egy  belga malinois rendőrkutya) végigszáguld a Csendes-óceán partvidékén, hogy időben odaérjenek legjobb barátjuk  temetésére. 

FŐSZEREPLŐK 

„Az életnek nem olyan, a sírhoz vezető utazásnak kell lennie, ahol a lényeg, hogy  csinosan, jó karban lévő testtel érkezzünk meg, hanem inkább olyannak, ahol  sivító fékekkel, porfelhőt kavarva csúszunk be a célba, teljesen elhasználódva és  kimerülve, s hangosan kiáltjuk: „HŰ, MICSODA MENET VOLT!” Hunter S Thompson (Fordította: Sóskuthy György) 

JACKSON BRIGGS egy két lábon járó paradoxon. Egyfelől fegyelmezett harcos, a “rangerek nem ismerik a megadás  szót” mondás megtestesítője. Másrészt egy vadember, egy élvezetet hajszoló hőkereső rakéta. A háború világán  kívül nem ismer mást. Briggs számára az egyetlen rossz dolog a háborúban az, amikor véget ér. Ha megkérdezed  tőle, hogy van, minden körülmények között azt feleli, készen áll. Vág az esze, és ontja magából a szellemes  megjegyzéseket, ám ez senkit ne tévesszen meg! Ha sarokba szorítod, harapni fog. Nagyot.  

LULU a festői norvég fjordok között született egy neves belga malinois tenyésztőnél. Kedves, barátságos természete  volt, imádott játszani, és született vezéregyéniség volt. Gyors fejlődését látva már az első születésnapján eladták,  hogy amerikai katonai munkakutyának képezzék ki. A kiképzés során hamar osztályelső lett, és végül az amerikai  ranger elitalakulat különleges kutyakiképző iskolájába küldték. Ott került össze gazdájával és későbbi legjobb  barátjával, RILEY RODRIGUEZ őrmesterrel. Lulu hat évig szolgált a rangereknél, és több mint 115 éles harci  bevetésen vett részt. Szolgálati ideje alatt két lőtt seb, három közvetlen közelről származó, robbanás okozta sérülés  és súlyos szorongása miatt szorult kezelésre. Imádja a steaket, a teniszlabdákat, a nagytestű állatok kergetését, A  Grace klinikát, és nem tűri, hogy bárki packázzon vele. Munkája részletei szigorúan titkosak. 

Végleges korhatár: A film megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott. Forgalmazó: Prorom Entertainmen

https://www.facebook.com/bigbangmedia/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.