Kultúra,  Mozi

Született hazudozó (2022)

Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy az ADS forgalmazásában kerül a hazai mozikba az elmúlt kétezer év legjobb filmje, a SZÜLETETT HAZUDOZÓ. Rengeteg titok övezte a produkciót, köztük, hogy a film főszerepére a legnagyobb hollywoodi sztárok pályáztak, például Leonardo DiCaprio is esélyes volt. A rendezőt meggyőzte a Hazugságok hálója című filmben nyújtott alakítása, de végül csak egy láthatatlan cameo szerepet osztott az Oscar-díjas színészre. Ansel Elgort is szeretett volna játszani a filmben, de a próbafelvételek nem sikerültek túl jól, amit a fiatal színész a rendezőnek azzal magyarázott, hogy a Csillagainkban a hiba. A producerek a Gyűrűk Ura-filmek sztárját, Ian McKellent szerették volna a főszerepre, mert ő bizony tudja, mi A hazugság művészete, de a színész úgy érezte, ez túl nagy falat lenne számára. A főszerepet végül Tarek Boudali kapta, aki Jérôme karakterét formálja meg. A marokkói származású francia színész a forgatásról így nyilatkozott:

Fantasztikus volt a munka Leoval, többször elmondta a forgatás során, hogy mennyire inspirálom őt és hogy soha nem találkozott hozzám fogható színésszel. Azt is hozzátette, hogy ha tehetné, az összes eddigi díját nekem adná, mert ha valaki, én megérdemlem.” 

A külföldi kritikusok szerint ez a film minden idők klasszikusa lesz és a létező összes szakmai díjat megkapja.

Mi is szerepelhettünk volna a filmben, ha nem kamuzunk annyit, így csak a magyarországi forgalmazás jogát kaptuk meg. Nem is akarjuk lehazudni a csillagokat az égről, de bízunk abban, hogy jól fogtok szórakozni! 😉

Augusztus 18-tól mozikban a Született hazudozó!

Forrás: ADS Service Kft.


Oszd meg ha tetszett